She by SO.CAP.

Rebeka Dremelj podaljski Socap podaljsani lasje Socap podaljski Tara Karma podaljski za lase
She by SO.CAP. podaljski za lase SO.CAP. izdelke v Sloveniji zastopamo že več let, lase pa v našem frizerskem salonu podaljšujemo že od leta 2001.

SO.CAP. lasni podaljški vam omogočajo, da uživate v življenju brez omejitev. Lahko plešete, plavate, obiskujete fitnes, savno, kolesarite, vaše gibanje je normalno in sproščeno.

Na voljo so v naravnih in malce bolj norih odtenkih. Podaljšani lasje, tudi tisti najživahnejših barv so 100% naravni in jih lahko oblikujemo in negujemo, kot svoje lase.

Izbirate lahko med različnimi dolžinami, od 40 cm do 70 cm ter ravnimi, rahlo valovitimi ali močno skodranimi. Široka barvna paleta Vam omogoča lažjo izbiro in popolno ujemanje barve vašim naravnim lasem.

Za SO.CAP ni omejitev!

Kaj mi nudite?

Nudimo vam:
  • lasne podaljške visoke kvalitete različnih dolžin (35-40 cm; 50-55 cm; 60-65 cm)
  • aparate za podaljševanje las
  • vso lasno kozmetiko (šampone, balzame, spreje,...)
  • lase na trakove, lase na sponke
  • lasne podaljške za različne načine podaljševanja (klasično s keratinom, na lepilne trakove EXTENSIVE, z mikrokrogci, s trakovi in lepilom,...)
  • lasne dodatke (kristale pritrjene na sponko ali keratin,...)
Nudimo vam tudi tečaje podaljševanja, saj smo eno izmed redkih podjetij v Sloveniji, ki se lahko dejansko pohvalimo z desetletno tradicijo in izkušnjami.

Ker smo eden največjih distributerjev v Sloveniji, vam zagotavljamo dobavo klasičnih izdelkov že v roku enega do dveh dni.

Katalog naših izdelkov si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini.

Opravljam profesionalno dejavnost

Vse, ki vas zanima nadaljna prodaja, ste frizer ali pa se ukvarjate s katero drugo dejavnostjo, pozivamo, da nam zaupate vaše potrebe na socap@de2.si ali pa nas pokličete na 041 669 598, nakar bomo za vas pripravili posebno profesionalno ponudbo.

She by SO.CAP., SO.CAP. Original,...

She by SO.CAP. je edina naslednjica, ki nadaljuje z izdelavo in razvojem najboljših podaljšanih las. Ostale znamke prodajajo le nižjo kvaliteto podaljšanih las in so posledično tudi manj varne za vaše lasišče!

Več informacij?

Za več informacij, kot tudi naročila, smo vam na voljo na mobilni številki 041 669 598 ali melita@de2.si.

Seveda bomo pa veseli vsakega vašega obiska na sedežu našega podjetja.